Rollup

Rollup

En rollup kan brukes over alt! Det er en rimelig måte å få frem budskapet ditt på, de er lette å transportere, sette opp og ta ned. Rolluper ser man overalt, på messer, kjøpesentre, konferanser, skoler, resepsjoner og mange andre steder.

Vi kan levere rolluper i mange størrelser, alt fra små bordvarianter i A4 og A3-format til hele 240 cm brede, som kalles messevegger Du kan enkelt skape en velfungerende stand ved å sette sammen flere produkter, slik som en sammenleggbar messevegg, et mobilt messebord og et brosjyrestativ. 

En stor og bred rollup uten trykk kan faktisk fungere som en storskjerm, og med den utendørs tosidige rullupen vi kan levere kan du ta med deg budskapet ditt hvor det måtte være.

Alle våre rolluper leveres med bæreveske.

 • Prisgunstig
  Rollup klassisk Rollup klassisk 85 x 200 cm

  Rollup klassisk

  kr 899,00 - kr 2 899,00
  Dette er Norges mest populære rollup med sitt klassiske design og praktiske funksjon. Rollup klassisk er lett å ta med seg og tar liten plass når den er sammenslått. Med sin solide aluminiumskonstruksjon er rollup klassisk en...
  kr 899,00 - kr 2 899,00
 • Rollup messevegg L Rollup messevegg 2

  Rollup messevegg

  kr 7 900,00 - kr 8 900,00
  En av markedets største rolluper som gir fantastisk eksponering av ditt reklamebudskap. Systemet er enkelt å transportere og lett å montere, printen trekkes opp og festes til teleskopstengene på stativet slik at du er klar til...
  kr 7 900,00 - kr 8 900,00