Om oss

Hvem er vi?

Et team som elsker å skape.

Idealtrykk startet i det små i 2009, da som et rent tekstiltrykkeri. I de senere år har vi utvidet virksomheten og tilbyr nå de fleste typer profileringsartikler og reklameløsninger.

Teamet vårt er genuint opptatt av at du som kunde får en god opplevelse hos oss, helt fra du tar kontakt til fakturaen er betalt. Med høy servicegrad, stort engasjement og en klar målsetting om å levere rett produkt til rett pris og rett tid, ønsker vi at du skal føle deg trygg med Idealtrykk som samarbeidspartner.

Ta kontakt med oss i dag så skal vi hjelpe deg med profilering av firmaet ditt! Bruk kontaktskjemaet vårt, send oss en e-post på post@idealtrykk.no eller ring oss på 47 28 00 00.

Velkommen til oss!

Hva gjør vi?

Vi gjør deg synlig!

Idealtrykk er totalleverandør av profileringsartikler og reklameløsninger til bedrifter, lag og foreninger, band, russebusser, skoler og barnehager, utdrikningslag, gutte- og jenteturer og privatpersoner.

Vi leverer det meste av produkter innen profilering, eksponering og reklame.

Arbeidstøy og profileringstøy med din logo og ditt budskap, bildekor, vindusdekor, skilt, bannere, roll-ups, beachflagg, messeutstyr, selvklebende etiketter/klistremerker, samt dekorerte reklameartikler/strøartikler og firmagaver er noe av det vi er eksperter på og kan hjelpe deg med å visualisere og realisere.

Vi tilbyr med andre ord et bredt sortiment av produkter som kan spesialdesignes etter ditt ønske. Vi skal levere produkter med en kvalitet både du og vi kan være stolte av, og som gir best nytteverdi for den investeringen du gjør i reklame- og profileringsprodukter.

Idealtrykk er kjent for god service og rask levering. Vi er fleksible og står på for å møte ditt behov slik at du skal bli fornøyd.

Møt teamet vårt

Bilde av Espen Acklam Solberg i Idealtrykk

Espen Acklam Solberg
Altmuligmann

Med teknisk og økonomisk bakgrunn får Espen brynet seg på både økonomi, markedsføring, webdesign og backendsystemer i tillegg til produksjon, lager og logistikk. Man kan godt si at han er en altmuligmann som får bedriften til å gå knirkefritt rundt.

 

Bilde av Cecilie Acklam Solberg

Cecilie Acklam Solberg
Produksjon, lager og logistikk

Cecilie sørger for at maskinene holdes i gang og lager flotte profilartikler til kundene våre. Hun sikrer også at vi har det vi trenger av råvarer og at ferdigproduserte varer finner veien til dere.